EVEN VOORSTELLEN

Hi! Mijn naam is Sylvia Machgeels (26 jaar). Ik ben geboren en getogen in Zeeland, heb een half jaar in Nicaragua gewoond en gereisd, waarna ik ben gaan studeren in Delft, waar ik nu samenwoon met mijn man, Arie.

Tijdens en tussen mijn studie door zijn veel mooie projecten op mijn pad gekomen: van een bamboe huis bouwen in El Rama, Nicaragua met Bambú Social en 5 maanden stage bij JAM visual thinking, tot het opvoeden van zes kleine, pluizige kippenkuikens. Inmiddels ben ik Master of Science binnen het veld Design for Interaction aan de TU Delft.

Maar boven alles, ben ik een beelddenker. Wanneer dingen complex worden, ga ik het tekenen. Om overzicht te creëren, maar ook om mijn denkproces en ideeën te kunnen delen en relevante discussies op gang te brengen.

Ik kwam er achter dat dit niet alleen mij helpt, maar dat ook anderen dit enorm waardevol vinden. Daarom heb ik hier mijn missie en werk van gemaakt.

Zodat grote bedrijven en ondernemende mensen hun verhaal en ideeën in beeld kunnen brengen en zo kunnen delen met collega’s, klanten en de rest van de wereld.

 

Er zijn zoveel mooie mensen met zoveel kennis en prachtige ervaringen.

Samen wil ik hun verhalen toegankelijk en zichtbaar te maken in de wereldwijd meest begrijpelijke taal: tekeningen.

 

 Zo teken en creëer (aansluitend bij mijn andere passie om ambachten te leren) ik mijn weg door de grote mensen wereld.

Ik leg elke dag een creatief ei_edited.j

Ik leg elke dag een creatief ei

Nieuwsgierig en met een open blik.jpg

Met nieuwsgierige en open blik

Elk idee laten opbloeien tot iets moois

Om elk idee op te laten bloeien tot iets moois en onverwachts